Informacione rreth kontaktit

Adresa:
Falk Miksa u. 8
Budapest
H1055
Hungary
Telefoni:
+36 1 472 2500
Fax:
+36 1 472 2503

Modul kontakti

Send an Email
(opcionale)

Informacione te tjera

Informacione te tjera:

Numri FALAS i Telefonit:
06-80-205-018

Orari i Linjës Telefonike :

Gjuha Shqipe : Të Hënë dhe të Martë: 09:00 - 17:30 dhe të Enjte dhe të Premte: 09:00 - 17:30

Gjuha Angleze: Nga e Hëna në të Premte :09:00 - 17:30

Gjuha Persiane: Të Hënë dhe të Enjte : 09:00 - 13:00; Të Mërkurë : 08:30- 17:30 dhe të Martën prej 08:30 - 10:30 dhe 13:30 - 15:30 

Gjuha Turke : Të Hënë dhe të Enjte : 09:00 - 13:00; Të Mërkurë : 08:30- 17:30 dhe të Martën prej 08:30 - 10:30 dhe 13:30 - 15:30 

Gjuha Franceze : Të Hënë dhe të Martë: 09:00 - 17:30 dhe të Enjte dhe të Premte: 09:00 - 17:30

Gjuha Italiane : Të Hënë dhe të Martë: 09:00 - 17:30 dhe të Enjte dhe të Premte: 09:00 - 17:30

Gjuha Ruse: Të Hënën : 09:00 - 18:00

Gjuha Urdu :  Të Hënën : 09:00 - 18:00

Gjuha Pashto :  Të Hënën : 09:00 - 18:00